1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vedení jsme neudrželi...

    Vedení jsme neudrželi...

    V dalším kole „B“ třídy jsme zajížděli na „horkou půdu“, do Železnice. Domácím jsme měli co vracet, na podzim nás obrali o všechny body.
    Po celý první poločas jsme měli více ze hry, domácí jsme do žádné šance nepustili a sami jsme si jich vytvořili dost. Bohužel opět jsme zklamali v koncovce. Když už si vytvoříme vyloženou šanci, nejsme schopni branku vstřelit. Naše aktivita byla odměněna ve 29.minutě, když se před brankou zorientoval Milan PONIKELSKÝ ( 0:1 ). Škoda že se nám už do poločasu přidat druhý gól nepodařilo, šance Janoucha i Rosputniaka zůstali nevyužity.
    Druhá půle se odehrávala za mírné převahy našeho celku, i když domácí začali více „zlobit“, ale naše obrana pracovala dobře a domácí se do větší šance nedostali. V 65.minutě musel pro zranění odstoupit Rosputniak ( do konce sezony už nenastoupí ) a už jsme se tolik neprosazovali. Měli jsme ještě několik příležitostí jak navýšit náskok, ale bohužel jsme žádnou nedali. A tak přišel trest. V nastaveném čase jsme si špatně rozebrali při standartní situaci hráče a domácí srovnali ( 1:1 ).
    Byla to velká škoda nechat si takto sebrat všechny body. Byli jsme určitě lepším týmem, ale hraje se na góly.
    Penaltový rozstřel tentokrát naši hráči zvládli lépe než před týdnem a připsali jsme si bod navíc, který nás udržel na druhé příčce tabulky.

    ŽELEZNICE – 1.FK NOVÁ PAKA
    1:1 (0:1)

    Branka : 29´Ponikelský

    Sestava : Frajer, Bláha, Poděbradský, Lenfeld, Ponikelský, Štefan (82´Sochor), Číla, Janouch, Jisl ( 76´Sucharda ), Haken ( 90´Wolf ), Rosputniak ( 65´Sklenář )

     

    Vladimír Blažej, trenér (domácí): "Před velmi dobrou návštěvou, která vyprodala klobásy i cigárka v kiosku, se hrál fotbal, který diváky nenudil. Hosté dominovali v technických dovednostech a v prvním dějství vedli zcela zaslouženě. Ve 2. části jsme se zvedli, do zápasu jsme dali další energii a povedlo se nám střídání, které v samotném závěru vyústilo ve vyrovnání. Pomalu se hrabeme z krize, snad se nám pozvolna vrátí železnické srdíčko a s ním i řada hráčů z marodky."

     

    Václav Horák, vedoucí mužstva (hosté): Věděli jsme že nás čeká zápas s mužstvem které má velice dobře organizovanou hru. V prvním poločase jsme se ujali vedení, domácí však dál dobře bránili a i když jsme měli několik šancí na navýšení náskoku, branku jsme již nevstřelili. To domácí v poslední minutě z ojedinělé šance vyrovnali.Utkání tak rozhodl penaltový rozstřel ve kterém jsme byli šťastnějším týmem. Kaňkou na utkání je zranění našeho hráče Rosputniaka, který odjel na vyšetření s podezřením na zlomeninu klíční kosti.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace