1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Kuchtův hattrick přinesl vítězství

    Kuchtův hattrick přinesl vítězství

    V dohrávce 14.kola 1.B třídy zajíždělo „áčko“ mužů do Mladých Buků, na hřiště mužstva které ještě stále bojuje o záchranu v 1. B třídě.

    Začátek utkání vyšel lépe hostujícímu týmu. Již ve čtvrté minutě se na hranici šestnáctky dostal míč ke Kuchtovy a ten umístěnou střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání 0:1. Poté se do další šance z křídelního prostoru dostal Sochor, ale v zakončení mu zabránil dobrým vyběhnutím domácí brankař. Poté se do náznaků šancí dostali i domácí hráči, ale buď je zradila finální přihrávka nebo dobře pracující obrana hostí dirigovaná  Jirkou Poděbradským. V 16. minutě po jedné z nepřesně zakončených akcí domácího týmu hostující brankař Frajer rozehrával odkopem od branky. Jeho rozehrávka přeletěla prakticky celé hřiště i s domácí obranou za kterou si naběhl Kuchta a domácímu brankaři nedal žádnou šanci 0:2. Domácí se i přes dvě obdržené branky snažili, chvílemi měli lepší pohyb a částečně hosty v poli přehrávali, ale z jejich snahy zase vyplynulo spousty přečíslení ve prospěch hostí. Ti však žádnou z šancí do konce prvního dějství neproměnili a stejně se vedlo také domácímu mužstvu.

    Druhý poločas začal obrovskou šancí domácích. Rychlý protiútok domácích hostující obrana nezachytila, avšak ke smůle domácích centrovaný míč do pokutového území žádný z dobíhajících hráčů za záda brankaře neusměrnil. V 56. minutě zatlačil Sochor na domácího stopera, získal na něm v souboji míč a mohl postupovat nikým neatakován  na domácího brankaře. V tom mu ovšem domácí hráč zabránil nedovoleným zákrokem za což byl ohodnocen žlutou kartou, ke smůle domácích to byla již druhá žlutá karta a hráč musel předčasně pod sprchy. Domácí ale ani v deseti nesložili zbraně a stále se snažili s průběhem utkání něco udělat. Nakonec se přeci jen domácí tým branky dočkal. V 76. minutě po zahrání rohového kopu domácí hráč hlavou snížil stav na 1:2. Obě mužstva měla možnost vstřelit ještě nějakou branku, ale nakonec se to 88. minutě povedlo střelci hostí Kuchtovy, který svojí třetí brankou v utkání stanovil konečnou podobu výsledku na 1:3

     

    Mladé Buky - 1.FK Nová Paka „A“
    1:3(0:2)

    Branky: 4.+16.+ 88. Kuchta
    ŽK: 77. Číla, 89. Kuchta

    Sestava:  Frajer – Honců(83. Štefan), Ulrich, Poděbradský, Lenfeld - Urban, Machát, Číla, Sochor(75. Nydrle) – Kuchta, Rosputniak(88. Jurčo)

    J. Sucháň (domácí): Pro nás dost nešťastný zápas. Po dvou našich chybách v obraně jsme prohrávali 0:2. Ve druhém poločase jsme se snažili ještě zápas zvrátit, ale po druhé žluté kartě jsme šli do deseti. I tak se nám podařilo snížit po rohovém kopu na rozdíl jednoho gólu. Hosté v posledních minutách pečetili vítězství třetí brankou.

    Václav Horák, trenér (hosté): Zejména v prvním poločase jsme si vypracovali několik šancí ze kterých jsme dvě využili. Ve druhém se nám hra nedařila a domácím jsme po chybě povolili snížit na 1:2 a strachovali se výsledek. Konečný stav a vítězství zařídil v tomto zápase tříbrankový Honza Kuchta.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace