1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky U-13 + U-11

    ________________U-13 + U-11_______________

    U-13    1.FK Nová Paka/Stará Paka – Vrchlabí  0:1
    U-11    1.FK Nová Paka/Stará Paka – Vrchlabí  1:6     B: Patka

    U-13     Javorka - 1.FK Nová Paka/Stará Paka   4:0
    U-11     Javorka - 1.FK Nová Paka/Stará Paka   5:2     B: Patka, Valeš

    U-13     1.FK Nová Paka/Stará Paka – Hostinné  5:0     B: Doubek 3x, Entner, Fejfar
    U-11     1.FK Nová Paka/Stará Paka – Hostinné  1:3     B:Patka

     

    U-15

    Nová Paka / Stará Paka : Tatran Hostinné

    7 : 2 (1 : 0)

    Sestava: Voráček - Šídlo, Entner, Horyna, Šolc - Svoboda, Řeháček, Kříž, Fejfar - Žlab, Cína
    Střídali Wolf a Doubek

    V úvodu zápasu vše vypadalo jako by se naši borci nemohli probudit. Naštěstí soupeř na tom byl podobně. Sice jsme bojovali o každý míč, ale vzápětí jsme o něj přicházeli díky nepřesným přihrávkám
    a malému pohybu našich hráčů bez balónu. V tuto dobu mužstvo podržel Entner který s přehledem uklízel balóny a obrana spoléhala na na Voráčka, a pomocí přihrávek dozadu si ulevovala od dotírajícího soupeře. Několikrát jsme se sice dostali do velkého vápna soupeře, ale centry Svobody a Cíny nám posbírala obrana. Jednou na vápně Šolc pěkně sklepl míč zpět na Řeháčka ale jeho střelu krásně pokryl brankář. Až v 26 min. zatáhl balón Svoboda po lajně až do vápna a prudkou střelou překvapil brankáře takže jsme se ujali vedení.
    Po přestávce a domluvě v kabině jakoby hráče polila živá voda. Všichni si nabíhali říkali si o balón bojovali. Hned ve 38 min. nás uklidnil Cína, který po úniku zvýšil vedení. Naši zlepšili i hru v záloze kde si dávali balón po zemi do nohy. Pěknou akci předvedli ve 44 minutě kdy Horyna po zemi mezi obránce vyslal Cínu ten balón zatáhl na stranu velkého vápna, rozhlédl se uviděl nabíhajícího Šolce a zpětnou přihrávkou po zemi mu nabídl možnost skórovat což s přehledem využil a vedli jsme 3:0. V 51 min. opět úřadoval Cína který utekl obraně a zvýšil na 4:0. Ovšem minutu na to po dlouhém pasu soupeřův útočník využil chyby našeho gólmana který chtěl chytit po zemi se kutálející míč vypíchl jej a snížil stav na 4:1. V této chvíli musel pro svalové potíže vystřídat Entner kterého dobře nahradil Horyna s pomocí Žlaba. Poté Cína po několika přihrávkách záložníků, kdy mu míč předložil Řeháček vstřelil pátou branku. Za další dvě minuty Svoboda opět po několika narážečkách zvýšil na 6:1. V 68 jsme kopali z 20 metrů přímý kop, kterého se ujal Svoboda a trefil dolní roh branky 7:1. Na konečných 7:2 soupeř snížil v poslední minutě přímým kopem kdy se trefil přesně pod břevno. Chtěl bych pochválit střídajícího Wolfa na pravé obraně za bojovnost a dobré rozehrávky, stejně jako mne svým výkonem příjemně překvapil Šolc který se posunul na pravou zálohu.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace