1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Domácí vítězství

     

     

    Posledním soupeřem který přijel na Letní stadion v byl druhý tým tabulky mužstvo Valdic. Hosté měli na domácí v tabulce náskok pěti bodů a tak případná výhra domácích mohla náskok hostí snížit na dva body. Poslední kolo by tak rozhodlo na konečném postavení obou soupeřů v tabulce.
    Ovšem začátek utkání domácím nevyšel, málo pohybu hráčů bez míče, špatně řešené situace a hlavně nepřesnost přihrávek vedla k tomu, že hosté prvních 20. minut měli více ze hry. Domácí brankaře hostí poprvé ohrozili až ve 25. minutě, když po pravé straně utekl Rosputniak, ale jeho přízemní centr nikdo z hráčů do branky neusměrnil. O minutu později si zápas domácí zkomplikovali, a to když po druhé žluté kartě byl vyloučen Vrbka. Za bezbrankový poločasový stav mohou domácí hráči děkovat brankaři Malému, který hostujícím hráčům chytil dvě 100% šance. Navíc domácím pomohlo i vyloučení hostujícího hráče v poslední minutě prvního dějství.

    Ve druhém poločase se změnilo jak počasí, tak i přístup domácích hráčů k utkání. Hráči se začali lépe pohybovat, rychle přistupovali k hráčům soupeře a nutili ho dělat chyby v rozehrávce. V 50. minutě centroval Bláha na Wojcika, ten hlavou míč prodloužil na rozběhnutého Rosputniaka, který hlavičkou přeloboval vybíhajícího brankaře hostí. O pět minut později se do další šance dostal opět Rosputniak, tentokrát jeho střela z hranice penalty pouze olízla břevno. Druhou branku zápasu vstřelil Wojcik, když se před brankařem hostí ocitl zcela sám a šanci proměnil 2:0. Ještě několik šancí domácí neproměnili, a tak se podruhé prosadil Wojcik.Jeho střelu skoro z koncové čáry si do branky srazil hostující brankař.  Posledních patnáct minut se opět ukázali i hosté, sérií několika rohů zaměstnali domácí obranu, ta ale udržela čisté konto.

    1. FK Nová Paka – TJ SKP Valdice
    3:0(0:0)

    Branka: 61. + 80. Wojcik, 51. Rosputniak
    ŽK: Brádle
    ČK:  24. Vrbka po 2 ŽK

    Sestava: Malý M. – Ulrich(73. Honců), Lenfeld, Vrbka, Bláha – Brádle (73.Sochor), Krejčí, Dlabola(46. Skořepa), Svoboda(66. Malý R.) – Wojcik, Rosputniak(75. Havlín) 

    výsledky + tabulka
    foto za zápasu


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace